Békeposzterek a járvány árnyékában

Immár hagyomány, hogy az Újpest-Árpád Lions Club gyermekrajzpályázattal készül az őszre. November 8-tól az Ifjúsági Házban tekinthetők meg az alkotások. A kiállítást Bedő Kata kultúráért, oktatásért, társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős alpolgármester nyitotta meg.

Az Újpesti Kulturális Központ idén tizenegyedik alkalommal ad helyet az Újpest-Árpád Lions Club és a város önkormányzata által közösen meghirdetett rajzkiállításnak. Az „Ami összeköt” címre keresztelt tárlaton a zsűrizésen átesett békeposztereket tekinthetik meg az érdeklődők, amelyeket a mindennapjainkat megváltoztató, eddig nem tapasztalt világjárvány kihívásai, és az ezekre érkező megoldások ihlettek.

“A mindennapi küzdelmek mellett ne feledjünk el törődni egymással, családdal, barátokkal, a közösségeinkkel, embertársainkkal szerte a világon, ünnepeljük, ami összeköt minket.” – szólt a rajzverseny felhívásának fő üzenete.

A beérkezett pályaművek közül a zsűri Dobos Nikolett, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium 7. osztályos tanulója munkáját találta a legjobbnak.

Az érdeklődők november 21-ig, hétköznapokon 8-tól 20 óráig, hétvégén pedig az intézmény egyéb rendezvényeitől függően tekinthetik meg a tárlatot.

A további díjazottakról a cikk forrásaként megjelölt, ujpestmedia.hu oldalon tájékozódhatnak az Olvasók!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba